Silent disco utleie

Lær mer om silent disco! Under har vi samlet mye nyttig informasjon for deg som vurderer å leie silent disco.

DE BESTE TIPSENE FOR DEG SOM LEIER SILENT DISCO


Her er har vi samlet alt du trenger å vite før du skal leie silent disco


Utstyret

Silent disco kan virke avansert ut for deg som ikke har leid det før, men det er egentlig overraskende enkelt og brukervennlig å håndtere utstyret. Alt du trenger å stille med er 3 musikkspillere, som f.eks. 3 PC'er eller iPader. Skal du bruke Spotify må du også ha 3 brukere.

Vi har det beste kvalitetsutstyret som er på markedet, og det består av to deler:

Headset som enkelt kan bytte mellom kanalene slik at de som bruker det kan velge hva de skal høre på. Vi har kun HiFi headset som gjør at du slipper å få dårlig lyd eller headset som ikke er robuste.

Transmittere som sender radiofrekvenser ut til headsetene. Disse kobles enkelt til din musikkspiller med AUX, og har kun én knapp på seg hvor du kan veksle mellom de tre radiofrekvensene. Disse bør plasseres et sted som ikke alle deltakere har tilgang til slik at de ikke tukles med underveis.

Andre leverandører kan gi deg utstyr som det ikke er høy standard på, noe som vil gjøre silent disco opplevelsen mye dårligere enn hva den kunne vært. Vi har kun valgt det beste av det beste for å skape uforglemmelig disco for de som leier av oss.


Én inngang og utgang

Å begrense antall innganger og utganger under et silent disco-arrangement kan være en strategi for å opprettholde den unike opplevelsen og sikre god kontroll over arrangementet. Her er noen grunner til hvorfor det kan være hensiktsmessig:


1. Bedre lydopplevelse: Silent disco er avhengig av at deltakerne bruker trådløse hodetelefoner for å lytte til musikken. Ved å begrense innganger og utganger, reduseres sjansen for at uønskede lyder eller forstyrrelser kommer inn i hodetelefonene, og dermed forbedres den overordnede lydopplevelsen.


2. Bedre logistikk: Ved å ha bare én inngang og én utgang kan arrangørene bedre styre strømmen av deltakere og unngå trengsel eller forvirring. Dette kan føre til en jevnere logistikk og bidra til at arrangementet går smidigere.


3. Opprettholde atmosfæren: Silent disco er ofte kjent for å skape en unik og intim atmosfære. Ved å begrense innganger og utganger kan man bedre opprettholde denne atmosfæren ved å kontrollere lydnivået og forhindre at støy utenfra påvirker arrangementet.


Gjør det mørkt

En av de beste funksjnene til våre headset er at de lyser blått, rødt og grønt avhengig av hvilken kanal man hører på. Dette skaper også en kul visuell effekt som er med på å skape en ekstra wow-opplevelse når man er på silent disco. Gjør du det mørkt kommer denne visuelle effekten enda mer tydelig frem.


Velg rett partner

Det viktigste steget for deg som skal arrangere silent disco er å velge rett partner.

Vi spesialiserer oss kun på silent disco, og bruker kun markedets beste og mest robuste HiFi-utstyr.  Blander du inn våre konkurransedyktige priser i miksen så mener vi at vi har norges beste tilbud på silent disco, og at du derfor burde velge oss når du skal arrangere silent disco!

SILENT DISCO PÅ FESTIVAL


Silent disco drar din festival til et nytt nivå, og vil gjøre festivalopplevelsen enda mer komplett!


En unik sosial opplevelse

Silent disco skaper øyeblikk som brenner seg fast i minnet. Se folk danse til sin egen rytme, dele latter og skape fellesskap. Dette er ikke bare musikk, det er en opplevelse festivaldeltakerne kommer til å snakke om etter å ha vært på din festival. Konseptet med 3 ulike kanaler åpner også opp for at DJ-ene kan treffe et bredt publikum, og at man kan høre på det man vil. Lyd, lys, og total stillhet rundt deg. Silent disco er som en reise for alle sansene dine. En festopplevelse som treffer alle de rette stedene.


Støy

Silent disco har den fordelen at det skaper god stemning uten at lydnivået over de begrensninger som du eventuelt måtte ha. Dette gjør at du kan ha silent disco til langt på natt, uten at naboen trenger å klage på at festivalen påvirker nattesøvnen!


En økonomisk investering

Silent disco kan bidra til at festivalen din tar steget opp til neste nivå, uten at det koster deg skjorta. Vi tør påstå at opplevelsen silent disco tilbyr festivaldeltakerne er enorm, mens prisen er lav. På denne måten skaper du minner som kan gjøre at de som har vært på festivalen din tenker at dette har jeg lyst til å gjøre en gang til og kommer tilbake neste gang du arrangerer festival. Kontakt oss for å få et skreddersydd tilbud til din festival! 

SILENT DISCO I FADDERUKA


Sitter du i et fadderstyre bør du lese hvorfor dere burde arrangere silent disco som en del av fadderuka!


Fleksibel underholdning

Silent disco gir muligheten til å tilby fleksibel underholdning for ulike musikksmaker. Med flere kanaler på headsetene kan hver student velge sin egen musikkopplevelse, og det passer dermed for et mangfoldig publikum.


Støyproblemer

Under fadderuker kan det være mange arrangementer som skjer samtidig. Silent disco hjelper med å minimere støykonflikter ved å tillate studentene å feste og danse uten å forstyrre andre som kanskje ønsker en roligere atmosfære.


Sosial interaksjon

Silent disco er ikke bare en musikkopplevelse, det er også en sosial opplevelse. Studentene kan enkelt snakke med hverandre uten å skru ned volumet, og det skaper en unik plattform for å bli kjent med nye mennesker. Silent disco legger til en ekstra dimensjon til fadderukens minner. Studenter kan se tilbake på øyeblikkene når de danset sammen i stillhet, og det blir garantert et samtaleemne i tiden som kommer.


Fleksibilitet i plassering

Silent disco kan holdes innendørs eller utendørs uten å forstyrre naboer eller andre arrangementer. Dette gir arrangørene større frihet til å velge stedet som passer best for fadderuken.


Unik og moderne opplevelse

Silent disco er et moderne og unikt konsept som kan gi fadderuken en frisk og moderne vri. Det viser at arrangørene er åpne for innovative og kreative ideer for å gi studentene en minneverdig start på studieåret.


Alt i alt kan leie av silent disco gjøre fadderuken enda mer spennende, inkluderende og minneverdig for nye studenter, og det gir dem en mulighet til å skape nye bånd og starte sitt studieeventyr på en festlig måte! Kontakt oss her.

SILENT DISCO YOGA


Her har vi samlet grunnene til hvorfor komboen silent disco og yoga er en sikker vinner!


Personlig ro

Silent disco yoga gir deltakerne muligheten til å skape sin egen personlige oase av ro. Ved å benytte støyreduserende hodetelefoner kan de dykke inn i yogaøkten uten å bli forstyrret av omgivelsene.


Fleksibel plassering

Arranger silent disco yoga hvor som helst, enten det er på en vakker utendørsplass, i et studio eller til og med på stranden. Denne fleksibiliteten gir arrangørene mulighet til å velge det ideelle stedet for en avslappende yogasession.


Variert musikk

Silent disco gir en variert musikkopplevelse, slik at deltakerne kan velge musikk som passer til humøret eller intensjonen bak yogaøkten. Dette legger til variasjon og gjør hver økt unik.


Sosialt og intimt samvær

Selv om det er en individuell opplevelse, skaper silent disco yoga et spesielt sosialt samhold. Deltakerne deler den unike opplevelsen av å praktisere yoga sammen, selv om de har forskjellig musikk i ørene. Dette kan bidra til å styrke båndene mellom deltakerne.


Moderne tilnærming til velvære

Silent disco yoga tilbyr en moderne vri på tradisjonell yoga. Det appellerer til de som søker en balanse mellom mindfulness og moderne teknologi, og gir en unik opplevelse som skiller seg ut fra standard yogaklasser.


Leie av silent disco for å arrangere silent disco yoga gir deltakerne en mulighet til å dyppe seg inn i en personlig og unik opplevelse av yoga, mens de samtidig nyter fordelene av stillhet og variert musikk. Kontakt oss for å teste ut konseptet!

SILENT DISCO PÅ NATTKLUBB


Ta nattklubben din til det neste nivået - arranger en silent disco kveld!


Fleksibel musikkopplevelse

Silent disco gir nattklubbens gjester muligheten til å velge mellom forskjellige DJ-er eller musikksjangre ved å bytte kanal på headsetet. Dette gir en mer tilpasset og variert musikkopplevelse, og gjør at klubben kan appellere til et bredere publikum.


Eliminerer støyproblemer

Tradisjonelle nattklubber kan være støyende, og det kan være utfordrende å ha samtaler eller nyte musikken uten å bli overveldet av lydnivået. Med silent disco kan gjestene justere lyden etter eget ønske, og nattklubben kan opprettholde en dynamisk atmosfære uten å forstyrre nabolaget.


Forleng festen til utendørsområder

Silent disco gir muligheten til å forlenge festen til utendørsområder uten å bekymre seg for støyrestriksjoner. Gjestene kan fortsette å danse og feste selv om de forlater hovedområdet, og dette gir klubben større fleksibilitet i arrangementet.


Unik opplevelse

Silent disco skaper en unik og interaktiv sosial opplevelse. Gjestene kan enkelt skifte mellom å danse sammen og ha samtaler uten å ta av seg headsetet. Dette legger til en ekstra dimensjon av sosial interaksjon på nattklubben.


Attraksjon for publikum

Det kanskje viktigste punktet for deg som driver nattklubb. Silent disco er ofte sett på som en moderne og spennende form for underholdning. Å tilby denne unike opplevelsen kan tiltrekke seg et nytt og nysgjerrig publikum som ønsker å prøve noe annerledes, og gå for å dra på nettopp ditt utested!


Samlet sett kan silent disco på en nattklubb gi gjestene en mer personlig og tilpasset musikkopplevelse, samtidig som det legger til en unik sosial dynamikk og attraksjonselement som kan skille klubben ut fra andre! Kontakt oss for å gjøre din nattklubb til byens beste!

SILENT DISCO FOR BARN


Silent disco fungerer også for de mindre, og her har vi samlet noen grunner hvorfor barn også kan ha det gøy med headsetene på!


Samler alle

Silent disco tilbyr en lav inngangsterskel slik at alle barn kan melde seg på festen. Om det er til fritidsklubb eller skoleavslutning har ingenting å si, her er det plass til alle! Barn og unge har også etn variert musikksmak, og derfor vil mulighetene til å velge kanal også hjelpe barn som ikke har den mest mainstreame musikksmaken til å bli en del av felleskapet!


Silent disco for barn med spesielle behov

For barn med spesielle behov, som for eksempel autisme, så tilbyr silent disco en fantastisk mulighet for inkludering. De kan enkelt justere musikken eller velge å ha det helt stille ved å ta av headsetet, noe som gir dem kontroll over lydinntrykkene og skaper en komfortabel atmosfære. Volumet kan også justeres på headsetet slik at hvert enkelt barn kan velge hva de syns er komfortabelt.


Minneverdige øyeblikk

Silent disco gir barna minneverdige og morsomme øyeblikk som de kan se tilbake på med glede. Det legger til en ekstra dimensjon av moro og spenning til for ekempel skoleavslutningen.


Kontakt oss for pristilbud!


VIL DU VITE MER?

Fant du ikke det du lurte på? Vi svarer raskt for å hjelpe deg med alle dine silent disco spørsmål!